Връщане и замяна

Условия за връщане:

Възможно е да върнете всеки продукт “TerziLeather” в рамките на 14 дни от датата на която сте получили поръчката си, при следните условия: 1) продуктът не е използван, или захабен по никакъв начин и 2) предварително сте се свързали с нас за потвърждение за връщането. Всички продажби на монограмирани, персонализирани или поръчкови предмети, включително специални изработки, са окончателни.

По наше усмотрение “TerziLeather” запазва правото си да откаже връщането, или замяната на стоки, които не отговарят на условията, посочените най-отгоре. Моля, имайте предвид, че ако връщането не е резултат от грешка от наша страна, първоначалните разходи за доставка, направени по време на покупката, няма да бъдат възстановяват.

ПРАВИЛА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ:

Връщанията обикновено се обработват в рамките на 10-14 работни дни от получаването на стоките. Имейл за потвърждение ще Ви бъде изпратен при получаването на аксесоарът. Възстановяванията се изплащат по същата форма на плащане, използвана за първоначалната покупка. Можете да върнете всеки артикул с цел възстановяване на сумата в рамките на 14 дни от датата, на която сте получили поръчката си, при условие, че продуктът не е използван или износен по никакъв начин.

ИНСТРУКЦИИ ЗА ВРЪЩАНЕ И ОБМЕН:

Моля, внимателно опаковайте стоките с оригиналната им кутия и опаковачни материали, за да ги върнете във вида, в който сте ги получили. Попълнете изцяло формуляра за връщане и го поставете в опаковката. Връщания или замени, получени без правилно попълнена документация ще бъдат отказани.