Безплатна електронна книга "69 идеи за подарък на всяка жена"

bezplatna-kniga

Какво ще намериш в книжката

Открояващ се елемент от книгата #1
Открояващ се елемент от книгата #1
Открояващ се елемент от книгата #1
Открояващ се елемент от книгата #1
Открояващ се елемент от книгата #1
Открояващ се елемент от книгата #1

За автора

Аз съм Ferhan Terzi и съм основател на бранда за кожени изделия ръчна изработка TerziLeather.

Мисията ми е да създавам произведения от естествена кожа, ръчна изработка, които да променят света, внасяйки равновесие, позитивизъм и баланс между практичност и удобства, изграждайки персонален стил.

Обичам да виждам усмихнати, уверени и добре изглеждащи хора, които с лекота преминават, през предизвикателствата на живота!

Вярвам, че всеки може да го постигне (стига да си позволи) да изглежда стилно, оригинално, забележително. Според мен, големите успехи се крият зад малките детайли, които изграждат всеки от нас.

Това, което на мен ми помага да се радвам всеки ден на живота и да виждам позитивното във всяка ситуация са енергията и красотата на изделията от естествена кожа, които ръчно обработвам до най-малкия детайл.

Моята цел е да разпространя тази магия и на вас!

Какво казват другите за нас

Много благодаря на майстора!!! Още едно чудо ръчно изделие! Поръчах емайлираната чаша за подарък на приятелка с гравирани инициали. Много й се хареса и одобри изненадата! Сега поръчах и за себе си. Благодаря и УСПЕХ!

Магдалена Павлова

Много се радвам, че открих майстор на кожени изделия от това ниво. Портмонето е просто прекрасно. Забелязвам възторжените погледи на колегите и продавачите, когато изваждам портфейла си. Бих искала да пожелая на Терзи много професионални успехи, както в работата, така и в живота като цяло.

Ирина Илиева

С отбора по спортно гребане харесваме индивидуалните и лични неща. Ето, защо за годишнината на клуба поръчах емайлирани чаши с гравирана кожа, индивидуално за всеки съотборник с инициалите. TerziLeather отговори на високите ми критерии за качество и уникалност. Много благодаря. Препоръчвам, а и в бъдеще, с момчетата отново ще се възползваме от кожените изделия ръчна изработка.

Станислав Янкулов

Възползвай се сега!

Свали безплатната книжка „69 идеи за подарък на всяка жена“ и изненадай своята любима!